akadálymentesítéshez szükséges táblák , irányítótábla rendszerek készítése braille írással is

A különböző épületek akadálymentesítése során szükséges táblák elkészítését több éves tapasztalattal vállaljuk.

Iránytó tábla, braille írás

Női WC táblaFérfi WC táblaAkadálymentes WC tábla

A gyárilag eloxált, rendkívül sokoldalúan használható alumínium profilok kifejezetten igényes összeállítású táblaegységeket alkotnak, melyeket falra lehet szerelni, mennyezetről befüggeszteni, vagy lábakra állítani. Kisméretű asztali tábla is lehet belőlük vagy akár több méter magas, világító kivitelű impozáns cégfelirat egy irodaház előkertjében.

A tervezők úgy alakították ki az elemeket, hogy azok minden funkciót egyszerűen, praktikusan, ugyanakkor elegánsan tudjanak betölteni. A rendszer egyaránt használható épületen belül és szabad térben, hiszen nem tartalmaz korrodáló alkatrészt.

Készülnek komoly, átfogó, több épületrész információit közlő központi táblák is, előcsarnokok, aulák és előterek számára. A nagyobb, több szintes épületek emeleteire kerülnek az adott szint feliratait, a helyi információkat tartalmazó kisebb, de jól látható helyre telepített táblaegységek. A folyosók falán kapnak helyet a helyiségtáblák. Általában számos egyéb felirat is szükséges egy intézmény falain belül, gondoljunk csak a tárgyalók, étkezők, raktárak, mosdók, liftek, menekülő útvonalak feliratozására, a terem-garázsok, parkolóhelyek, kocsibeállók tábláira. Rendszerünk segítségével mindezek könnyedén, esztétikusan és gazdaságosan megoldhatók.

A rendszer nélkülözhetetlen középületekben, kórházakban, irodaházakban, bevásárló központokban, pályaudvarokon, sportlétesítményekben és bármely olyan épületben vagy helyszínen, ahol ésszerű, pontos és gyors információt kell az érintett személyek részére eljuttatni, mindezt elegáns és megbízható technikai megoldásokkal.

irányítóttábla-rendszer, dekoráció irányítóttábla-rendszer, dekoráció irányítóttábla-rendszer, dekoráció

Állaptunk
Valid CSS! Page Rank