cégünk története

"Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes." (József Attila)

A Csillag Design-t 1996. márciusában, hárman alapítottuk. Egy jó ízléssel bíró, külkereskedelmi főiskolát félbehagyó fiatalember, egy nyomdásziskolát félbehagyó fiú és egy kirakatrendező és dekoratőr iskolát, reklámmenedzser iskolát végzett és a rajzszakot még javában végző szorgos lány. Az első két évben a piacon-megjelenés akadályaival küzdöttünk és bár a városban dolgozó "nagy öregek" nem mindig néztek jó szemmel minket, a gyorsaság, pontosság és a frissességet hozó fiatalos lendület hatékonynak bizonyult és egyre több állandó megrendelőt tudhattunk magunkénak.

1998-ban saját szitásműhellyel bővült az akkor már 5 főt foglalkoztató cégünk, hogy a megrendelőket még rövidebb határidőkkel kényeztessük és hogy ötleteink megvalósításának ne az alvállalkozók szabjanak határt. Ekkor üzemeltük be a kötészeti műhelyt, így végre saját kézben tudhattuk a bígelést, perforálást, sorszámozást, ragasztókötést és stancolást. Ebben az évben nagyobb, kényelmesebb, légkondícionált helyiségbe költöztettük belvárosi irodánkat. 1999-ben részt vettünk egy nyomda megalapításában, azt a célt tűzve ki, hogy ofszetgépes munkáink -nagyrészt- saját kézben tartásával, kedvezőbb árakat alakítsunk ki, ráadásul dinamikusan tudjuk a határidőket csökkenteni.

2000-ben és 2001-ben stabilizáltuk a cég gazdasági hátterét és a meglévő eszközök fiatalítását tartottuk a legfontosabbnak, valamint műhelyeink felszereltségét javítottuk. Erre az időre tehető, hogy nyitottunk a web design felé is, komplett szolgáltatást nyújtva egy-egy cég arculatának kialakításában. Már meglevő ügyfeleink közül is sokan számítottak ránk, mikor internetes megjelenésüket tervezték.

2002-ben elértük, hogy több nagyobb rendezvény teljes reklámanyagának kivitelezésével cégünket bízták meg. Ilyen volt például a III. Opel Kupa, vagy az Erlau Táncfesztivál (a sajtóban külön dícséretet kapott a munkánk). Büszkék vagyunk arra is hogy a X. Vásár Agriában kiállításon a szervező cég munkáját segítettük a dekorációk, frízek, oklevelek készítésével, kihelyezésével. Ezen a vásáron 4 cég kiállítási standépítésénél segédkeztünk, amelyek közül kettő díjat kapott a színvonalas dekorációért.

2004-ben üzemeltük be belvárosi irodánkban az első digitális nyomdagépet.

Jelenlegi terveink a szolgáltatásaink színvonalának emelését célozzák, mepróbálunk a megrendelőink igényei előtt járni. A honlapunkon keresztüli megrendelés lehetőségével próbáljuk a határidőket lerövidíteni, pénzt és energiát megtakarítani partnereinknek.

Állaptunk
Valid CSS! Page Rank